LEVERANS

Vi förstår att du gärna vill ha ditt paket så snabbt som möjligt. Normalt är vår leveranstid 1-3 vardagar. vi skickar med Instabox och Budbee för att säkra oss en pålitlig leverans. Bemärk att under högtider och stora försäljningsdagar som Black Friday eller REA kan leveranstiden vara längre.

 

För att hålla dig uppdaterad på var ditt paket befinner sig och förväntad leverans, kan du spåra ditt paket på Instabox och Budbee’s hemsida, där du skriver in paket-ID och post- eller telefonnummer.

Vi skickar våra paket med Instabox för skåpleverans och Budbee för hemleverans. Det enda du ska göra är att välja den önskade leveransmetod i checkout-processen. På det sättet kan du själv bestämma, vart ditt paket hamnar.

Retur

Du kan enkelt skapa en retur via länken som du har mottagit på SMS när du fick din PIN-kod till Instaboxskåpet.  Följ Instabox guide till Retur här.

Det enda du behöver göra är att gå in på ordern du önskar returnera i tracking länken eller budbee-appen och klicka på “boka upphämtning av retur”. Följ Budbee’s guide till Retur här.

Om du har köpt en vara som inte passar i storleken kan du alltid skicka den retur till oss. Vi erbjuder 30 dagars returrätt och gratis returfrakt.

Om du har köpt en vara som inte lever upp till dina förväntningar kan du får pengarna tillbaka.

När vi mottager din retur behandlar vi den inom 3-5 vardagar. Pengarna blir återbetalade till ditt konto och kan ses inom 8 vardagar.

Om du har köpt en vara som inte lever upp till dina förväntningar, eller inte passar i storleken kan du givetvis skicka tillbaka den till oss och få pengarna retur. 

Du ska enbart utfylla den retursedeln som fanns med i din beställning och lägga den i returpaketet.

Så fort att vi på Marta du château A/S mottager ditt returpaket, skickar vi tillbaka pengarna på ditt bankkonto. Observera att det kan gå upp till en vecka innan du kan se pengarna på ditt konto. Det är olika från bank till bank. 

Vi hos Marta du château erbjuder gratis retur! 

Vi hanterar returpaket varje vardag och skickar efterföljande ett e-mail med information om att vi nu har behandlat din retur. Vi behandlar ditt returpaket 3-5 vardagar efter att vi mottagit det.

Det kan förekomma perioder med högre belastning, där returpaketen blir behandlade så snabbt som möjligt. 

Har du fått en gåva som inte passar i storleken så kan du skicka din vara retur, och sedan beställa den i rätt storlek. 

Med hänsyn till lagstiftningen kan vi endast utbetala pengar till kontot där pengarna har dragits.

Du ombeds lägga ner en retursedel där du skriver dina kontaktupplysningar, samt det ursprungliga ordernummret som du kan få av den som gett gåvan så vi kan utföra din retur korrekt.

ALLMÄNNT

Öppettider

Marta du château telefontider:
Måndag- torsdag: 11:00-16:00
Fredag: 11:00-13:30

Du kan ringa till oss på: +46 40 66 88 743

Vi strävar efter att ha mått på alla våra plagg. Vi jobbar på att mäta upp alla våra plagg, så att du enkelt kan hitta den storlek som passar dig bäst.

Med mindre annat är beskrivet i produktbeskrivningen, är plagget ”normalt” i storleken. Det är dock viktigt att komma ihåg, att alla kroppar är olika och att vissa plagg kan ha en annorlunda passform.

Reklamation

Åh nej – det beklagar vi verkligen. Kontakta oss direkt via mejl på Hello@martaduchateau.com och informera oss om följande: Namn, ordernummer samt vidhäfta ett par bilder av varan. 

Vi undersöker saken och hittar en lösning på problemet.

Vi vill gärna hjälpa dig så snabbt som möjligt. Du ombeds skicka ett mejl på hello@martaduchateau.com och skriv ditt namn, ordernummer och ett par bilder av varan. Vi undersöker saken och hittar en passande lösning.